Having problems with your Digital Cameras ?

Hasil jepretan fotonya kalau kena sinar matahari ada garis-garisnya.. kenapa?


Answers :

Repair Help & Product Troubleshooting for Digital Cameras

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Hasil jepretan fotonya kalau kena sinar matahari ada garis-garisnya.. kenapa?


... Digital Cameras

Hasil photo saya terdapat goresan warna putih vertikal kalau pas photo di bawah sinar matahari


Saya punya kamera canon a470 kalau dibuat photo ada garis putih sedangkan dibuat video hasilnya baik apa permasalahannya juga diback uap pada komputer sama hasilnya dengan camera mohon penjelasan. ... Canon PowerShot A470 Digital Camera

Saya telah lama menngunakan Camera Sony DSC600, hanya saja akhir-2 ini hasil gambar yang di peroleh (jika obyek yg di foto terang/siang hari, hasilnya terlalu terang atau putih. mungkin ada program yang tidak sengaja berubah. Bagaimana solusinya agar hasil gambar bisa kembali bagus terutama pada saat pengambilan gambar di siang hari/di bawah sinar matahari. Terima kasih


... Sony Cyber-shot DSC-S600 Digital Camera

Camera samsung S600 saya hasil gambarnya da garis-garisnya itu knpa,,,,?????


... Digital Cameras

Saya tadi siang baru beli camera x tech apa nama dan dimana y software dapat didownload model xc-407 ada g y software buat rekam ditoko saya yg full seharian ??? yg itung2 biar toko ada penjaga atau perekam gitu bosss ada y tolong dong pleace????


... Digital Cameras

Kamera saya merk benQ ada trouble pada zoom kira2 service center yg ada disolo mana ya...?


Kamera sy gk mau keluar layarnya.. ... BenQ DC3410 Digital Camera

Replacement parts i have a fuji s5700 and the shutter switch along with the zoom are damaged. i would be grateful for any info on aquiring spares.im going crazy searching. thanks in advance gary.


Http://www.partmaster.co.uk/cgi-bin/home.pl there are a lot of spare parts here at this site... ... Fuji FinePix S5700 Digital Camera

Vivitar 5188 I have a Vivitar 5188 camera that came with a disk which I loaded on my computer, but I still can't take the pictures off my camera and put them on my PC, how can this problem be sloved? Gary


Hi all.Cheapest and easiest way to get this working with your computer is to buy a SD drive ( only a couple of $$$ ). All you will need to do is take out the SD card from the camera, put it in the SD drive and then download your pictures ... Vivitar VIVICAM 5188 PINK BNIB Digital Camera

Nixon D40 When I take a picture after I look at it parts of the photo are highlighted and flash how do you turn it off Thanks Gary Stokes


Yup that will do it ... Nikon D40 Digital Camera with G-II 18-55mm Lens

Battery charging The battery will no longer charge (no blue lights on front) either in cradle or direct with cable BUT I have tried my Dad's battery - exactly same camera and that won't charge in my camera either but will in his. This therefore looks like it's the camera and not the battery?! Any advice appreciated Gary


Its the camera, the charging isolators are malfunctioning, needs repaired or replaced ... Fuji FinePix F401 Digital Camera

Hi, I am looking for a manual download for a jvc everio gz-hd300. Any help you can give I would be very greatfull for, even if it's a different model but has the same lay out if you know what I mean. Do your best Guys and a big thanks for your help. All the best, Gary O'connell.


For Your jvc everio gz-hd300 Video camera User Manual is available. Click This link to download user manual ... Digital Cameras

I have a sony t70 digital camera, and it takes great pictures, but I can not load pictures that I took a while back. If I go take pictures say today I can load them on my computer with no problem. I guess what I am trying to say is how do I do a load all from my camera to my computer. I downloaded the lastest software last night and fooled with it and could not find a solution. Your help would be greatly appreciated. Thanks Gary [email protected]


If you still have those on your memory of the camera ..or sd memory card (if you use one ) ...you should find the camera just with the driver into the My computer folder .named just like the camera . or named removable device or storage device ... ... Digital Cameras

Wont read card,says full or card error,....hmmm,bought two new cards,first one it accepted as empty and ok but once filled and images deleted after transferring on to computer it says card full.New card bought 4gb,now it says card error,which it hasnt said before,help,thanks,Gary


Sounds like you didn't format the cards in the camera first before using them. Try that now. ... Panasonic Lumix DMC-FZ20 Digital Camera

Please unsubscribe me from FixYa Gary L Roper


Sir, you just want to drop an Email to [email protected]\015\012\015\012I'v will also send an E-mail personally.\015\012\015\012Regards, WAQAR. ... Digital Cameras

I have a canon power shot s30, I need drivers to work with vista. Could someone give me a hint as to where I can go to get these new drivers. Thanks Gary Smith [email protected]


Right here:\015\012\015\012htt ... Digital Cameras

Saya punya kamera digital kodakc142, tapi setelah di play hasil rekamanya g ada suaranya, tolong dong, gimana cara nya biar bisa punya suara


2 minggu yang lalu saya beli kamera digital kodak c142, tapi saat mau dipakai tidak bisa konek(terbuka)/digunakan, lensa sudah keluar tapi dimatikanpun tidak bisa, akhirnya saya lepas baterainya (lensa tetap tidak mau masuk). mohon solusi ya. ... Kodak EasyShare C142 Digital Camera

Maaf, ini saya punya camera canon powershot A470, sepertinya ada yang error pada lensanya, camera tidak dapat mengambil gambar, lampiran pada layar hitam sewaktu mengambil gambar, dan gambar yang di hasilkannya pun hitam, tolong bagaimana solusinya ???thank's


... Canon PowerShot A470 Digital Camera

I have a Cannon Power Shot SD400 Digital Elph. I can't find the disc that came with the camera and I have a new computer. Can I download the program on line? If so where? Gary Childress


You can goto the Canon download page with this link http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=DownloadIndexAct ... Cannon Digital Cameras

Sony DSC-T300 error 62:20, what does it mean? My T300 was vibrating all the time and taking blurry pictures. I opened it up and disconnected the anti-shake mechanism. It quit vibrating obviously and takes great pictures but does have a constant error 62:20 now. Is that the error code for non-functioning anti-shake? Gary


I have 2 of the T300 cyber-shot carema and both have the antiviberation broken problem, why? and can never be fix for such anexpensive things. \015\012I need advise and hepl to get this fixed, \015\012rgds, \015\012penny, ... Sony Cyber-shot DSC-T300 Digital Camera

Kenapa hp nexian g381i kok nggak bisa buat buka vidio,knapa? terus caranya gimana? dan kapan kesing tersebut beredar di daerah jepara n sekitarnya?


... Nexian NexiCam Digital Camera

Foto yang dihasilkan sering gak fokus, kenapa ya?


... Nexian NexiCam Digital Camera

MOVIES I have a DMC-FZ28 and want to know if it is possible to pause in movie mode while filming instead of starting a new file? Gary


Not on this model! ... Panasonic Lumix DMC-FZ28 Digital Camera

EOS Rebel XT. About two years old. Stops working. NO power. Tried new batteries,cleaned contacts. Canon Lenses only. Occasional Code 99 but not necessarily at the same time. Tried all the normal fixes for the code. Problem is Very intermittent, but when it fails it's DEAD.Sent it to a repair shop. He had it for six weeks and it never failed. After i got it back,I probably shot close to 100 pics before it failed again. Don't know where to turn. Gary [email protected] 260-249-0193


Give it to repairer again i think he is doing some cheating to you ... Digital Cameras

Mhon bantuanya,, saya punya kamera digital sony dsc w180 tiba tiba kameranya ngeblank pada saat d hidupkan,. sudah saya coba buka kartu memori,. saya lepas baterai dan memori lalu saya pasang masih ngeblak... itu kenapa ya?? bisa bantu saya.. terimakasih sebelumnya...


... Sony Cyber-shot DSC-W180 Digital Camera

Dengan casio EX-S600, saya tidak mendapatkan tampilan pada layar utama atau blank (hitam). Padahal jika melihat gambar atau video dari kartu memori bisa ditampilkan dengan baik, atau dari layar utamanya saya bisa melihat tampilan isi kartu memori. Saya berpikir apakah lensa optiknya yang rusak atau tak berfungsi dengan baik. Saya ingin mengetahui bagaimana cara mereset nya dan apakah ada trik lain untuk memperbaiki layar utamanya.? Terima kasih sebelumnya atas bantuan dan sarannya.


... Casio Exilim EX-S600 Digital Camera
  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || www.lionebra.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0081 seconds